965619386 - Avda España, 3 03108 La Torre de les Maçanes, Alacant torremanzanas@torremanzanas.es

Iron Gravel 2021

?Aquest pròxim dissabte 1️⃣8️⃣ de Setembre, transcorrerà pel nostre municipi el Iron Gravel 2021, prova Ciclista ?‍♂️ de ultradistancia ↔️ i autosuficiència, no competitiva i de navegació?, en la cada vegada més atractiva modalitat de Ciclisme Gravel. Discorre per vies secundàries i pistes forestals, les carreteres per les quals discorre no estan tancades al trànsit rodat. Per a més informació: https://irongravel.com/

—–

?Este próximo sábado 1️⃣8️⃣ de Septiembre, transcurrirá por nuestro municipio el Iron Gravel 2021, prueba Ciclista ?‍♂️ de ultradistancia ↔️ y autosuficiencia, no competitiva y de navegación?, en la cada vez más atractiva modalidad de Ciclismo Gravel. Discurre por vías secundarias y pistas forestales, las carreteras por las que discurre no están cerradas al tráfico rodado. Para mayor información: https://irongravel.com/  

Cursos de natació 2021

?Vols que els teus fills aprenguen a nadar o perfeccionen la natació ?? Pots inscriure’t en les oficines de l’Ajuntament si tens entre 4 i 14 anys, per a realitzar el curs de natació que tindrà lloc del 19 al 30 de juliol de 2021?.

———

?¿Quieres que tus hij@s aprendan a nadar o perfeccionen la natación?? Puedes inscribirte en las oficinas del Ayuntamiento si tienes entre 4 y 14 años, para realizar el curso de natación que tendrá lugar del 19 al 30 de julio de 2021?.

Curso de Español para Residentes Internacionales 2021

?Des del departament de Residents Internacionals de la Diputació d’Alacant, s’ha organitzat un curs d’espanyol en línia per a residents internacionals, 2021
?Requisit:
Estar empadronat en un municipi de la província d’Alacant
?Inscripcions en: http://www.ciudadanosextranjeros.es
——–
?Desde el departamento de Residentes Internacionales de la Diputación de Alicante, se ha organizado un curso de español online para residentes internacionales, 2021
?Requisito:
Estar empadronado en un municipio de la provincia de Alicante
?Inscripciones en: http://www.ciudadanosextranjeros.es

Atenció al públic SUMMA Gestió Tributària 07.06.2021

?Hui dilluns, 07 de juny ?, SUMA Gestió Tributària atén en les oficines de l’Ajuntament en horari de 9:30 a 13:30h ?. Recorda que el termini de la primera voluntària finalitza el pròxim 14 de juny.
?Hoy lunes, 7 de junio ?, SUMA Gestión Tributaria atiende en las oficinas del Ayuntamiento en horario de 9:30 a 13:30h ?. Recuerda que el plazo de la primera voluntaria finaliza el próximo 14 de junio.

Tall d’aigua 07.06.2021

?Per trencament en la xarxa de distribució, hi haurà tall d’aigua ? que afectarà al carrer El Riu i Avgda. Alacant fins l’encreuament, hui dilluns 7️⃣ de juny des de les 10:00h 7️⃣ fins a la finalització de la reparació.
Disculpen les molèsties.
—–
? Por rotura en la red de distribución, habrá corte de agua ? que afectará a la calle El Río y Avda. Alicante hasta el cruce, hoy lunes 7️⃣ de junio desde las 10:00h ⌛️ hasta la finalización de la reparación.
Disculpen las molestias.