965619386 - Avda España, 3 03108 La Torre de les Maçanes, Alacant torremanzanas@torremanzanas.es

Saluda de l’Alcalde

Com a alcalde de la Torre de les Maçanes vull convidar-vos a conèixer el nostre municipi visitant la nostra pàgina web i recorrent en ella els seus carrers i senderes.

Amb aquesta pàgina es pretén posar a la disposició del ciutadà una àmplia oferta de serveis que facilitin les seves gestions tant en seu electrònica com amb la seva atenció personalitzada. Pretén ser una guia de les nostres institucions, empreses i serveis i una mostra de les nostres tradicions, cultura i patrimoni.

Un recorregut pel seu dia a dia mirant al futur sense oblidar la seva història i els seus valors com a municipi turístic de la muntanya alacantina.

És un lloc ideal per a perdre’s, per la seva tranquil·litat i la seva gran quantitat de llocs d’interès. Sens dubte, els amants de la història trobaran a la Torre de les Maçanes mil excuses per a passejar pels seus carrers. A més, un entorn natural ric i variat, prendrà la vista dels amants del senderisme que es decideixin a caminar per ell.

Una extensió que permet als nostres ciutadans i visitants gaudir d’una àmplia diversitat d’activitats a l’aire lliure; culturals, històriques, turístiques i festives, on conviuen diferents nacionalitats.

José Miguel Bernabeu Llinares.