965619386 - Avda España, 3 03108 La Torre de les Maçanes, Alacant torremanzanas@torremanzanas.es

Serveis Municipals

Ajuntament de la Torre de les Maçanes

El poble de la Torre de les Maçanes només compte amb Ajuntament propi des de fa poc més de dos-cents anys. Quan erem un ‘llogaret de Xixona’, els nostres avantpassats van reclamar a la seua majestat el Rei Carles IV la independència de la ciutat de Xixona i la conversió en Municipi, això va ocórrer allà pel 1794.

L’Ajuntament de la Torre de les Maçanes ha estat al servei de la prosperitat dels habitants d’aquest xicotet municipi de la comarca de l´Alacanti

Podeu trobar-nos en les següents adreces:

Av. Espanya, 3 03108
La Torre de les Maçanes
Tel.: 965 61 93 86

E-mail: torremanzanas@torremanzanas.es
Horari:

Dilluns a Divendres. De 8’00 a 15’00.
Àrees de:

Gestió i Administració, Secretària, Alcaldia, Serveis socials i Serveis Municipals, Oficina Tècnica. Arxiu i Jutjat de pau. Centre de convivència de la tercera edat. Mercat Municipal. Regidories.

Casa de Cultura

La Casa de la Cultura de la Torre de les Maçanes és un edifici actual. Des de la seva construcció, aquesta instal·lació s’ha convertit en centre de referència de la programació cultural de la Torre de les Maçanes. Disposa de dues plantes, que es troben al servei de les diferents activitats que es programen en el centre. La planta baixa de l’edifici alberga la biblioteca, el local de la banda de música i el local de la joventut, i és allí també on s’imparteixen els cursos que es programen. En la primera planta se situa la Sala d’actes, amb capacitat per a uns 300 espectadors, i lloc que acull la programació de les activitats culturals. D’igual manera se situa la Sala d’Exposicions, en la qual se succeeixen les diferents mostres pictòriques, fotogràfiques, el saló de polivalent, on s’instal·len diferents activitats i l’aula d’esports on s’imparteixen activitats com a Ioga o Taitxí.