965619386 - Avda España, 3 03108 La Torre de les Maçanes, Alacant torremanzanas@torremanzanas.es

Tens el DNI caducat?
Els majors d’edat als quals se’ls caduque el document des de l’entrada en vigor de l’estat d’alarma, el passat 14 de març, se’ls prorroga 1 any la validesa del seu DNI. Per tant, podran utilitzar-ho fins al 13 de març de 2021 i també podran renovar fins a aqueixa data els seus certificats electrònics.
Si ja ho tenia caducat abans de l’entrada en vigor, com no pot renovar-ho i estan suspesos els terminis de caducitat, manté la seua vigència només durant la duració d’aquest estat.
Per a ampliar qualsevol informació sobre el DNI pot consultar el següent enllaç: https://www.dnielectronico.es/portaldnie/

—-

¿Tienes el DNI caducado?
Los mayores de edad a los que se les caduque el documento desde la entrada en vigor del estado de alarma, el pasado 14 de marzo, se les prorroga 1 año la validez de su DNI. Por lo tanto, podrán utilizarlo hasta el 13 de marzo de 2021 y también podrán renovar hasta esa fecha sus certificados electrónicos.
Si ya lo tenía caducado antes de la entrada en vigor, como no puede renovarlo y están suspendidos los plazos de caducidad, mantiene su vigencia solo durante la duración de dicho estado.
Para ampliar cualquier información sobre el DNI puede consultar el siguiente enlace: https://www.dnielectronico.es/PortalDNIe/