965619386 - Avda España, 3 03108 La Torre de les Maçanes, Alacant torremanzanas@torremanzanas.es
El Ajuntament de Xixona /Jijona comunica que a causa de la disputa del Campionat d’Espanya de Ciclisme, DEMÀ DIVENDRES, de 9:00 a 15:00h aproximadament, estarà tallada la CV800 des de Mutxamel fins a la recta de la Mina en sentit Xixona ⛔. En direcció Alacant sí que es podrà passar ✅.
També estarà tallada part de la carretera de Busot ⛔, per la qual cosa l’alternativa serà pujar per l’autovia i arribar a Xixona per la Carrasqueta ✅ (obligatori per a camions de més de 12 T) o la carretera de Tibi ✅.
——–
El Ajuntament de Xixona /Jijona comunica que debido a la disputa del Campeonato de España de Ciclismo, MAÑANA VIERNES, de 9:00 a 15:00h aproximadamente, estará cortada la CV800 desde Mutxamel hasta la recta de la Mina en sentido Xixona ⛔. En dirección Alicante sí que se podrá pasar ✅.
También estará cortada parte de la carretera de Busot ⛔, por lo que la alternativa será subir por la autovía y llegar a Xixona por la Carrasqueta ✅ (obligatorio para camiones de más de 12 T) o la carretera de Tibi ✅.
orrem