965619386 - Avda España, 3 03108 La Torre de les Maçanes, Alacant torremanzanas@torremanzanas.es
📌 🏛 Aquests dies són molt especials per al nostre municipi, la seua peculiar olor de sàlvia 🌾, l’olor del “Pà Beneït”, l’engalanament del poble….
Enguany tornarà a ser diferent, però podrem gaudir de nostra #BandadeLaTorre per a poder connectar amb les nostres arrels amb la música 🎼 de festes: pasdobles, marxes i altres sorpreses .
Gaudeix aquest cap de setmana al pati de l’escola amb les mesures de seguretat COVID 😷, el dissabte 8 de maig a les 12 h i el diumenge 9 de maig a les 13 hores.
🎤 Visca Sant Gregori!
La il·lustració creada per @vicentramon forma part de la publicació editada per Generalitat Valenciana amb motiu del 9 d’octubre de 2020 que recopila les festes més rellevants de la Comunitat Valenciana
——
🏛 Estos días son muy especiales para nuestro municipio, su peculiar olor a salvia 🌾, el olor del “Pà Beneït”, el engalanamiento del pueblo….
Este año volverá a ser diferente, pero podremos disfrutar de nuestra #BandadeLaTorre para poder conectar con nuestras raíces con la música 🎼 de fiestas: pasodobles, marchas y otras sorpresas .
Disfruta este fin de semana en el patio de la escuela con las medidas de seguridad COVID 😷, el sábado 8 de mayo 📅 a las 12 h y el domingo 9 de mayo 📅 a las 13 horas.
🎤 ¡Viva San Gregorio!
La ilustración creada por @vicentramon forma parte de la publicación editada por Generalitat Valenciana con motivo del 9 de octubre de 2020 que recopila las fiestas más relevantes de la Comunidad Valenciana