965619386 - Avda España, 3 03108 La Torre de les Maçanes, Alacant torremanzanas@torremanzanas.es

Iron Gravel 2021

📌Aquest pròxim dissabte 1️⃣8️⃣ de Setembre, transcorrerà pel nostre municipi el Iron Gravel 2021, prova Ciclista 🚴‍♂️ de ultradistancia ↔️ i autosuficiència, no competitiva i de navegació📌, en la cada vegada més atractiva modalitat de Ciclisme Gravel. Discorre per vies secundàries i pistes forestals, les carreteres per les quals discorre no estan tancades al trànsit rodat.
Per a més informació: https://irongravel.com/
—–
📌Este próximo sábado 1️⃣8️⃣ de Septiembre, transcurrirá por nuestro municipio el Iron Gravel 2021, prueba Ciclista 🚴‍♂️ de ultradistancia ↔️ y autosuficiencia, no competitiva y de navegación📌, en la cada vez más atractiva modalidad de Ciclismo Gravel. Discurre por vías secundarias y pistas forestales, las carreteras por las que discurre no están cerradas al tráfico rodado.
Para mayor información: https://irongravel.com/

 

Cursos de natación 2021

📌Vols que els teus fills aprenguen a nadar o perfeccionen la natació 🏊?
Pots inscriure’t en les oficines de l’Ajuntament si tens entre 4 i 14 anys, per a realitzar el curs de natació que tindrà lloc del 19 al 30 de juliol de 2021📆.
———
📌¿Quieres que tus hij@s aprendan a nadar o perfeccionen la natación🏊?
Puedes inscribirte en las oficinas del Ayuntamiento si tienes entre 4 y 14 años, para realizar el curso de natación que tendrá lugar del 19 al 30 de julio de 2021📆.

Curso de Español para Residentes Internacionales 2021

📌Des del departament de Residents Internacionals de la Diputació d’Alacant, s’ha organitzat un curs d’espanyol en línia per a residents internacionals, 2021
📣Requisit:
Estar empadronat en un municipi de la província d’Alacant
📎Inscripcions en: http://www.ciudadanosextranjeros.es
——–
📌Desde el departamento de Residentes Internacionales de la Diputación de Alicante, se ha organizado un curso de español online para residentes internacionales, 2021
📣Requisito:
Estar empadronado en un municipio de la provincia de Alicante
📎Inscripciones en: http://www.ciudadanosextranjeros.es

Atención al público SUMA Gestión Tributaria 07.06.2021

📌Hui dilluns, 07 de juny 📅, SUMA Gestió Tributària atén en les oficines de l’Ajuntament en horari de 9:30 a 13:30h 🕚. Recorda que el termini de la primera voluntària finalitza el pròxim 14 de juny.
📌Hoy lunes, 7 de junio 📅, SUMA Gestión Tributaria atiende en las oficinas del Ayuntamiento en horario de 9:30 a 13:30h 🕚. Recuerda que el plazo de la primera voluntaria finaliza el próximo 14 de junio.

Corte de agua 07.06.2021

📌Per trencament en la xarxa de distribució, hi haurà tall d’aigua 💦 que afectarà al carrer El Riu i Avgda. Alacant fins l’encreuament, hui dilluns 7️⃣ de juny des de les 10:00h 7️⃣ fins a la finalització de la reparació.
Disculpen les molèsties.
—–
📌 Por rotura en la red de distribución, habrá corte de agua 💦 que afectará a la calle El Río y Avda. Alicante hasta el cruce, hoy lunes 7️⃣ de junio desde las 10:00h ⌛️ hasta la finalización de la reparación.
Disculpen las molestias.